Wat leuk dat je op mijn site kijkt. Welkom!

Mijn naam is Linda Janssen en mijn passie is het werken in de geboortezorg. Het is zo speciaal om een klein onderdeel te mogen zijn van deze bijzondere periode. Een kindje krijgen is een grote verandering en er komen veel nieuwe zaken op je pad. Daarom kan het fijn zijn om iemand in de arm te nemen die je laagdrempelig kunt vragen naar alles wat met zwangerschap, geboorte en babytijd te maken heeft. Ik sta graag voor je klaar en ik help je mee om geïnformeerd je eigen pad te bewandelen in de wereld van zwangerschap, geboorte en baby’s.

Ik ben gediplomeerd doula en heb al vele zwangerschappen en geboortes begeleid. Elke bevalling was compleet anders. Bij alle bevallingen vond ik het een eer om aanwezig te mogen zijn en een steentje bij te kunnen dragen aan dit bijzondere moment. Hoe de ouders mijn begeleiding ervaren hebben lees je onder het kopje ‘ervaringen’.
Daarnaast ben ik ook gecertificeerd hypnobirthingdocent van Mucha Mama. Het is mogelijk om naast de doulabegeleiding een privécursus of groepscursus hypnobirthing bij mij te volgen.
 
En zou je graag in bad willen bevallen? Ik heb 5 professionele bevalbaden te huur, dus ook daarvoor kun je bij me terecht. 

Samen met mijn man heb ik twee lieve kinderen van 11 en 8 jaar. Beide geboortes waren prima bevallingen, maar zo verschillend. Een geboorte in het ziekenhuis, een geboorte thuis. Na de eerste bevalling begreep ik pas hoe belangrijk het is om je goed voor te bereiden en vooral om je eigen gevoel te volgen in hoe jij graag zou willen bevallen. Toen ik ter voorbereiding op mijn tweede bevalling op onderzoek uit ben gegaan, kwam ik erachter dat er veel meer te kiezen viel dan ik dacht. Hoe anders en fijn was daardoor de tweede bevalling. Heel graag help ik ook jou om helder te krijgen wat jouw wensen zijn bij de geboorte. Het doulawerk is echt maatwerk. Elke vrouw is anders, elk lichaam is anders en ieder heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Ik sta achter jouw beslissingen en ben er voor jou en je partner.